Mi smo Fis4all ......

 

 

O nama

Zahvaljujemo se što ste odvojili vreme da nas posetite i nadamo se da će te na našim stranicama pronaći mnoge korisne informacije u smislu rešavanja problema u vezi programa i sva ostala pitanja koja vam mogu pomoći da rešite nastali problem.Tu smo za vas i naše je zadovoljstvo….

Za početak da  pojasnimo kako smo došli na ideju da napravimo program iz Fis4Pos.

Dugo smo u poslovima sa fiskalnim uređajima još od davne 2004 god.Videli smo puno programa za  rad sa fiskalnim uređajima, dobrih, izuzetno kvalitetnih ali neke koji su bili prilično komplikovani.Mnoge programske kuće  napravile su  i razvijali  projekte  po pitanju fiskala kao i neke druge kao što su razni poslovni, proizvodni, uslužni, restoranski  zavisno o pojedinim delatnostima.

Bilo je tu skromnih, jeftinih, skupljih i preskupih programa ali ponuda je bila tu i kupci su mogli da biraju.Već tada se videlo da se mnogi korisnici nisu snalazili sa silnim prozorima, nerazumljivim porukama, tako da su neki brzo odustajali ili koristili samo deo nekog programa.Naravno u početku je to bila privilegija onih korisnika koji su posedovali fiskalne štampače jer je  tad to bilo jedino moguće.Svi oni koji su radili sa klasičnim fiskalnim kasama tu privilegiju nisu imali i radili  su da bi ispunili zakonsku obavezu.Bilo je jedino važno izdavati fiskalne račune!!!

Vreme je prolazilo i polako su se na tržištu pojavile fiskalne kase / fiskalni štampači – 2 u 1!

U kontaktima sa mnogim kupcima bez obzira da li su radili na PC kasama ili samo fiskalnim kasama  stalno  su razmišljali da unaprede rad  sa nekim od mnogobrojnim programa i iskoriste svoj fiskalni uređaj ( 2 u 1 ) tako da efikasnije i brže rade i raspolažu podacima radi kasnije analize.Taj faktor , faktor posedovanje podataka  prevagnuli su da se  upuste u taj projekat jer su napokon imali priliku za to.

Tada je i nastala ideja o pravljenju programa koji će biti prihvatljiv za mnoge korisnike, lak za rad, jednostavan, razumljiv a  pri tom radi sve  što je potrebno u radu raznih trgovinskih ili uslužnih radnji na izdavanju fiskalnih računa.

Pojedini  korisnici  počeli su  da nam sugerišu  kako  bi program  trebao da funkcioniše i tu su počele da se nižu razni predlozi.Neko bi sugerisao ono što njemu odgovara, neko bi predlagao da je nešto nepotrebno, razni predlozi, puno novih predloga.Sve smo pažljivo beležili, slušali, dodavali, oduzimali, skraćivali, odbacivali pa ponovo drugačije organizovali da bi u nekom trenutku došli do prve beta verzije programa.

Ponovo se traže nove opcije, novi predlozi, novi problemi sa kupcima a nedostaje u programu itd.Imali smo razumevanja za sve predloge jer znamo da dolaze iz realnih situacija, realne problematike sa kojima su se korisnici svakodnevno susretali ali su se prikupljali dragocena iskustva iz realnog života naših korisnika.To nam je  trebalo i zato smo ponovo sve prepravljali,dodavali, skupljali, zapisivali da nebi zaboravili i non-stop pažljivo slušali.Ponovo beta… verzija, testiranje, ispravke i sve je  prilično  trajalo.

Dobar znak je bio da su se predlozi polako smanjivali, ali smo bili uporni i stalno testirali sve kombinacije, pravljenje novih petlji, novih modula i još puno toga.Videli smo da se polako nazire naš proizvod pod nazivom Fis4Pos – Market.Nakon toga dolazi Fis4Pos – Caffe koji se uporedo pravio ali sad sa korisnicima iz te delatnosti i naravno ista priča.Korak po korak nastaje osnovni naziv našeg projekta Fis4Pos u okviru krovnog naziva za sve nove projekte a to je Fis4all.

Beta verzije su se neprekidno testirale kod nas,kod korisnika i ponovo poneka ispravka ali korak po korak  dolazimo do konačne verzije i krenule su prve komercijalne prodaje programa.Mi se ne opuštamo i dalje će se razvijati projekat Fis4Pos a gde će se zaustaviti to ni mi ne znamo.Projekat nije i neće biti zatvoren, uporedo razvijamo nov Fis4Pos Restoran koji je već u beta verziji.Naziru se novi projekti jer kupci to traže a mi pokušavamo da svima izađemo u susret ukoliko za to postoje realne mogućnosti.

Fis4all – Fis4Pos – Market / Caffe / Restoran …..idemo dalje.

Naši korisnici su prepoznali našu volju da sve saslušamo, zapišemo, postavimo temelje novog projekta i krećemo u realizaciju.Gde će nas to odvesti…… Želje i opravdane potrebe naših korisnika su nam najvažnije i ne libimo se da prihvatamo sve što je realno i uporno radimo na tome.Kao veliki radoholičari nije nam teško da ulazimo u nove  i nove projekte, to je izazov a zadovoljan korisnik je naš najveći uspeh.

Ovo je naša skromna priča kako su nastali neki ili neki budući projekti, naravno ne radimo ovo radi zabave, od ovih projekata zavise mnoga radna mesta ali zadovljni kupci su naša najveća preporuka a to je upravo i bio naš cilj.

Programski tim vam stoji na raspolaganju i očekujemo vašu podršku!

Print Friendly, PDF & Email

Naš osnovni cilj je zadovoljstvo kupca. Orijentirani smo prema kupcu u smislu optimalnog rešenja vodeći pri tome računa o kvalitetu radova, roku isporuke i ceni.
Aca
Programer
– Ако у старости желиш одмор, мораш у младости унети напор – Боље сув хлеб с поштењем него колач с непоштењем – Ако чиниш добро, не ударај у велико звоно – Ако не почнеш, нећеш ни завршити – Ако ми не можеш помоћи, немој ми одмагати
СРПСКЕ НАРОДНЕ ПОСЛОВИЦЕ И ИЗРЕКЕ

Brzina

Program mora da ispunjava osnovne uslove: sigurnost u radu, brzina pristupa podacima, bez blokade, opis poruke o nastaloj greški.....

Jednostavan interface

Korisnik programa mora da ima dopadljiv i jednostavan interface, da lako ide iz jednog menija na drugi meni, da poruke u meniju budu jednostavne i razumljive....

Zadovoljstvo klijenata

Klijent, korisnik programa u radu sa programom mora da bude zadovoljan učinjenim, da lako manipuliše i razume učinjene radnje, da mu svaka stavka menija bude prihvatljiva i nadasve razumljiva....

Naši klijenti

Svaki naš zadovoljan klijent je naš najbolji prodavac, preporuke su veoma bitne i mi puno polažemo na tom aspektu.Preporuka nema ili neće ih ni biti sa nezadovoljnim kupcem, prihvatamo svaku sugestiju i odmah je primenjujemo ako smatramo da će koristiti svima....

sr Serbian
X