+381 61 1741478   / +381 63 8170377    aculjkovic@yahoo.com  Podrška od 10.00h do 20,00h

Ukoliko vaš fiskalni uređaj nije naveden, a ima mogućnost priključenja na PC i mogučnost rada kao fiskalni štampač, kontaktirajte nas i mi ćemo prilagoditi program za rad sa uređajem!

Fis4all

Fis4all je centralni naziv raznih programa koji su trenutno u izradi, kao i pripremljeni projekti za nove programe.U prodaji su već dva programa za maloprodaju i restoran / kafić mod. Komentari i prodaja za oba programa je zadovoljavajuća, naravno da je faktor cene odlučujući pri odluci za kupovinu.Jednostavan za rad, prihvatljiv interface je upravo ta dobitna kombinacija!

Fis4Pos - Market

Dopadljiv dizajn / ‘user friendly’ okruženje / brzina rada / robustnost u radu / Barkod skeneri / Razni izveštaji / Štampa gotovinskog računa Predračun / Otpremnica / Prijem robe / Pregled prijema robe / Stanje robe / .......

Fis4Pos - Restoran / Kafić

Program je u prodaji. Dorađen je sa mnogobrojnim funkcijama i ima pozitivan odjek kod naših kupaca!

Uskoro prezentacija programa na našem sajtu!!

Fis4Touch

Prezentacija programa Fis4Pos - Market / maloprodaja, kiosk...

1.Klip programa Fis4Pos od 3!

-Smisao života nije da živimo večno već da napravimo nešto što će živeti večno.

karate1

Programiranje

Uslužno programiranje prema vašim programskim specifikacijama i potrebama.Pažljivo slušamo vaše zahteve i ukoliko postoji mogućnost implementacije pokrenućemo proceduru i pokušati da ispunimo vaše zahteve.

Osnovna ideja o programima Fis4all

Radnje koje po prvi put uvode maloprodajni softver u poslovanje, potrebna je i oprema (hardver) na kojoj će taj softver raditi: računar sa monitorom i operativnim sistemom, i fiskalni uređaj. Zabrinuti zbog veličine investicije u hardver, neki od vlasnika radnji odluku o programu donose uglavnom vodeći se isključivo cenom programa... više o temi..

Misija

Naša misija je da kroz informatizaciju poslovanja omogucimo efikasnije, brže i profitabilnije poslovanje, unapredimo poslovne procese, i povećamo poslovnu uspešnost naših klijenata. Našim klijentima uspešno nudimo odnos trajnog poverenja te razmenom znanja, ideja i rešenja stvaramo nove vrednosti.

Rešavanje problema - Prijava korisnika...>

Stranice za podršku na sajtu su dostupne samo za registrovane korisnike.Ako ste registrovani korisnik molimo da se ulogujete! Ako niste, u formularu za registraciju popunite tražene podatke i nakon provere postajete registrovan korisnik i možete postavljati pitanja, skidati podatke, update verzije programa itd....

Pristup FTP serveru

 Uskoro!!!

Novi mejlovi

office@fis4all.co.rs

info@fis4all.co.rs

farba.centardoo@fis4all.co.rs

sr Serbian
X